Hi!

Wij zijn Pascal & DeniseDe gezichten achter Baravan ConceptsAangenaam (digitaal) kennis te maken!
01

Wie zijn wij?

Het begon allemaal met Alles over gin, Baravan Concepts

Baravan Concepts is opgericht door ons, Pascal en Denise. Twee dertigers die geboren en getogen zijn in het mooie noorden van Nederland. Naast reizen, foto- en videografie delen wij een liefde voor gin. Na de eerste gin-tonics samen begonnen wij ons meer te verdiepen in gin en we ontdekten al gauw dat er geen enkele on- en offline plek was waar we alles over gin konden vinden. Gezien wij inmiddels al zoveel kennis hadden vergaard, besloten we dit platform zelf te gaan bouwen. In 2018 richtten wij Alles over gin. op en in maart 2019 lanceerden wij het allereerste, officiële ginplatform van Nederland.

Ieder weekend bezochten we gin distilleerderijen voor het persoonlijke verhaal achter de fles. Het platform werd wekelijks uitgebreid met content en uiteindelijk voegden we hier ook proeverijen op locatie aan toe. We vinden het geweldig om mensen kennis te laten maken met de mooiste gins en tonics. Zeker als er een verbaasde blik en grote glimlach verschijnt na het proeven!

02

En toen kwamen we een geweldige vintage Kip caravan tegen..

Denise heeft altijd de droom gehad om een oude auto op te knappen en te restaureren. Toen een vriend haar wees op een marktplaats advertentie van een oude Kip caravan uit ’78 was ze direct verkocht. “Dit was dan geen auto, maar hoe gaaf is het om deze caravan om te bouwen naar een mobiele ginbar! De caravan voldeed aan alle eisen en binnen een dag was de Kip dan ook aangeschaft. Gelukkig hoefde Pascal niet overtuigd te worden; ook hij zag direct tal van mogelijkheden!”.

En zo geschiedde.. De caravan werd opgehaald en het feest kon beginnen. De caravan werd volledig gestript van voor naar achter én van boven naar beneden. Acht maanden lang waren we hier iedere avond en weekend zoet mee. Hoewel we in het begin echt wel momenten hebben gehad dat we met ons handen in het haar zaten, kwam Pascal er ook al gauw achter dat hij over het “klustalent” beschikt. Uiteindelijk is het gelukt om samen deze geweldige vintage Kip caravan om te bouwen tot de Baravan!

Wie zijn wij, Onze omgebouwde Kip caravan uit '78 voordat het de Baravan werd, Baravan Concepts
03

Het verhaal achter de naam

Baravan Concepts, mini Baravan logo, mobiele gin bar

Er is maar één naam perfect voor een omgebouwde caravan tot (gin)bar en dat is “Baravan”. Zonder na te denken is dit dan ook de naam van de Kip caravan geworden.
Het woord “Concepts” maakt het plaatje compleet; de mogelijkheden met de Baravan zijn namelijk eindeloos. Zo kunnen er allerlei soorten drankjes uit worden geschonken, is de Baravan perfect voor uiteenlopende events en zijn wij ook inzetbaar voor promotionele doeleinden voor andere merken en / of bedrijven.

Ben je benieuwd wat we voor jouw event of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier!

04

Laten we samen mooie dingen doen!

Wij kijken er naar uit om je persoonlijk te mogen ontmoeten en samen een onvergetelijk event neer te zetten.
Heb je een tof idee in gedachten, wil je sparren of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier hiernaast of via info@baravan.nl

We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!